Amikor ezeket a témákat összeállítottuk és képzésekké formáltuk, az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy kezdő vagy már gyakorló hr-eseknek adjunk választ teljesen hétköznapi helyzetekre.

Találtunk megoldásokat. Használtuk és bevált. Ezeken a képzéseken mindent megmutatunk. Nem találtuk fel a melegvizet, csak összeszedtük azt, ami bizonyítottan működik. Az egyes témák (képzések) önállóan is megállnak. Válogass kedvedre!

hamarosan részt vehetsz rajtuk

Képzési naptár

szeptember

10

Felmondás közlése, indokolások, nehéz esetek – Összefoglaló képzés a felmondás gyakorlatáról, HR-eseknek, vezetőknek (élő online)

A felmondás – bármilyen okból vagy körülmények között – mindig nehéz ügy mind a munkáltatónak, mind az érintett személynek. A HR-esnek pedig mindehhez professzionális munkajogi és munkaügyi supportot kell tudnia nyújtani. A felmondás munkajogi hátteréhez sok tekintetben nagyon felkészültnek és frissnek kell lennie a HR-es tudásának. Ehhez szolgálunk most jó gyakorlattal online kurzusunkon.

Tovább

szeptember

19

Értékelő beszélgetés és kritikus feedback adása - gyakorlati képzés HR-eseknek és vezetőknek (élő online)

1:1 beszélgetés – értékelés az éves/féléves teljesítményről. Felkészültséget, rutint, érzelmi intelligenciát igénylő vezetői feladat. Összeszedtük neked a teljesítményértékelő beszélgetésnek legfontosabb mondatait. A beszélgetés pontjait, gerincét, amire érdemes figyelned, hogy a lehető legkonstruktívabb legyél a gyakorlatban. 

Tovább

szeptember

26

Teljesítményértékelő lapok használata a gyakorlatban (élő online)

Működik a vállalatodnál a teljesítményértékelés, de nem hatékony sem a rendszer, sem a forma? Sokan úgy érzik, inkább teher és adminisztráció? Ha szeretnél egyszerű, átlátható, mégis fejlett és trendi értékelőlapokat és értékelést bevezetni a cégednél, akkor ez a kurzus neked szól! 

Tovább

hamarosan részt vehetsz rajtuk

Induló HR képzések

HRBP Mentor Program (HRBP élő online képzés + egyéni mentoring)

Egy 9 alkalmas élő online intenzív kurzussorozat a HR Business Partner feladatkör legfontosabb területeinek elsajátítására. A HRBP modellt és az itt tanultakat a nemzetközi szakmai modellek és legjobb magyar gyakorlatok alapján tettük össze. Ezen képzésünkön egyszerre tanítunk gondolkodásmódot és adunk át jelentős mennyiségű tudásanyagot, melyet végig gyakorlati eseteken és mintafeladatokon próbálunk ki, egyfajta on-the-job szimulációként.

Megnézem

Jelöltek megszólítása - e-mail és LinkedIn üzenetek, hívások kezdeményezése (élő online)

Az igazi szakértő vállalati toborzó proaktívan keresi és megszerzi a potenciális jelölteket különböző pozíciókra, gyakran előfordul, hogy a legtöbb potenciális jelölt passzív, és nem tervezi a munkahelyváltást, így nincs tájékozott a rendelkezésre álló lehetőségekről, beleértve a vállalat brandjét is, ezért fontos az ötletes és hatékony megkeresés, amihez néha csak a bátorság hiányzik. Kurzusunkkal erre adunk működő technikákat és megoldásokat.

Megnézem

LinkedIn a toborzásban, kezdő recruitereknek (élő online)

A LinkedIn ma az egyik legfontosabb és leghatékonyabb toborzási csatorna, főként szellemi területen dolgozó jelöltek megtalálásához, akár belföldi, akár külföldi vállalatnál lévő pozíciót szeretnél betölteni. Nemcsak a potenciális jelöltek megtalálása, de azt követően a LinkedIn-en való megszólításuk is ’művészet’. 

Megnézem

Szólítsd meg az új munkaerőt! Y és Z generációt célzó álláshirdetés szövegírás (élő online)

A meghirdetett pozíciók több mint 70%-a ma már Y vagy Z generációs munkavállalói célcsoportra van kiírva. Vajon tudod, mire kell figyelned, ha nekik szánod a hirdetést?  Kurzusunkon hasznos tippekkel, szövegleírásokkal, mondattípusokkal látunk el, Y és Z generációs fókuszt hatékonyan tudd alkalmazni hirdetéseidben a toborzás során.   

Megnézem

KONFLIKTUSKEZELÉS HR-eseknek

Konfliktusok a munkahelyen, a HR munkájában - amin vagy a rutin vagy a skillek így vagy úgy átsegítenek, kisebb-nagyobb „sérülésekkel”. De ezek is elkerülhetők vagy legalábbis minimalizálhatók, ha tudatos fejlesztéssel eléjük megyünk, felkészülünk rájuk, gyakoroljuk őket.

Megnézem

„A 4. NAP” – HRBP módszertani képzés, agilis gyakorlatokkal

Feltesszük az i-re a pontot! HR Business Partnereknek szóló 1 napos képzés, egyben a 3 napos HRBP programunk kiegészítése. Agilis módszertanok átültetése a HRBP létbe, projektek és csapatok irányítása HRBP-ként.

Megnézem

HR-esből fejvadász

Tudni akarod, hogyan csinálják a fejvadászok profi módon a keresést? Mi a titkuk és miért sikeresek benne? Tanuld meg hogyan használd a legújabb keresési csatornákat (Linkedin, FB)!

Megnézem

One-on-One HR képzés

One-on-One HR: 1 NAPOS EXKLUZÍV OKTATÁS a HR School-ban, a Te HR-ednek, a Te vállalatodra szabva! 1 nap, 3 vezető oktató, 2 téma: teljesítményértékelés és bónuszrendszer. Tetszik az ajánlatunk? Próbáld ki, élj a lehetőséggel!

Megnézem

Ha HR-t vezetsz

Szeretnél inspirációt kapni, megismerni könnyen kivitelezhető HR megoldásokat? Vagy nehéz HR feladat előtt állsz és szeretnél segítséget kapni a legjobb megoldáshoz? Mindezt a  leghatékonyabb módon a saját igényeidre alakítva? Akkor ezt a képzést neked találtuk ki!

Megnézem

Anyagi ösztönzési rendszer az üzleti stratégia támogatására

Szeretnél céged számára egy jól működő bónuszrendszert létrehozni, amely kellően egyszerű, profi és jól átgondolt? Mi két nap alatt megtanítunk rá!

Megnézem

HR business partner leszek!

Szeretnél továbblépni? Úgy érzed, sokkal többet tudsz adni a cégednek, mint pusztán a végrehajtás vagy adminisztráció? Szeretnél gondolkodni és irányítója lenni az eseményeknek? Sajátíts el gyakorlati tudást és készségeket, hogy HR BP lehess!

Megnézem

ismerj meg minket!

Még többet szeretnél megtudni rólunk?

Rólunk

Egy “iskola”, ahol HR szakemberek tanítanak HR szakembereket: kezdőket, rutinosakat, vezetőket. Aktuális és jövőbe mutató HR témák oktatása 1-2-3 napban, gyakorlatorientáltan, CSAK A LÉNYEGre koncentrálva. Minden képzésünkhöz on-line tananyag. Semmi mellébeszélés – színtiszta gyakorlat. Kiscsoportos képzés, skandináv környezet, tudás, érték, gondolatok. Ez a HR School.

Tovább

Kapcsolat

Elérsz bennünket hétköznap és hétvégén is telefonon és e-mailben. Központi irodánk Budapesten a Margit hídnál található, nyílt képzéseinket pedig ettől nem messze a Deák téren tartjuk.

Tovább

Kosárhoz adva

Kosár kiürítve

Kérlek jelentkezés előtt fejezd be a jelenlegi vásárlásod!