ismerj meg minket

HR képzések

Amikor ezeket a témákat összeállítottuk és képzésekké formáltuk, az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy kezdő vagy már gyakorló hr-eseknek adjunk választ teljesen hétköznapi helyzetekre.

Találtunk megoldásokat. Használtuk és bevált. Ezeken a képzéseken mindent megmutatunk. Nem találtuk fel a melegvizet, csak összeszedtük azt, ami bizonyítottan működik. Az egyes témák (képzések) önállóan is megállnak. Válogass kedvedre!

hamarosan részt vehetsz rajtuk

Képzési naptár

hamarosan részt vehetsz rajtuk

Induló HR képzések

KONFLIKTUSKEZELÉS HR-eseknek

Konfliktusok a munkahelyen, a HR munkájában - amin vagy a rutin vagy a skillek így vagy úgy átsegítenek, kisebb-nagyobb „sérülésekkel”. De ezek is elkerülhetők vagy legalábbis minimalizálhatók, ha tudatos fejlesztéssel eléjük megyünk, felkészülünk rájuk, gyakoroljuk őket.

Megnézem

„A 4. NAP” – HRBP módszertani képzés, agilis gyakorlatokkal

Feltesszük az i-re a pontot! HR Business Partnereknek szóló 1 napos képzés, egyben a 3 napos HRBP programunk kiegészítése. Agilis módszertanok átültetése a HRBP létbe, projektek és csapatok irányítása HRBP-ként.

Megnézem

HR-esből fejvadász

Tudni akarod, hogyan csinálják a fejvadászok profi módon a keresést? Mi a titkuk és miért sikeresek benne? Tanuld meg hogyan használd a legújabb keresési csatornákat (Linkedin, FB)!

Megnézem

Belső kommunikáció Szvetelszky Zsuzsával és csapatával

Ha el akarsz jutni a szervezeti pletykától a tudatos belső kommunikációig, ez a képzés neked szól! A téma legelismertebb kutatója, egyben gyakorlati szakembere segít ebben.

Megnézem

One-on-One HR képzés

One-on-One HR: 1 NAPOS EXKLUZÍV OKTATÁS a HR School-ban, a Te HR-ednek, a Te vállalatodra szabva! 1 nap, 3 vezető oktató, 2 téma: teljesítményértékelés és bónuszrendszer. Tetszik az ajánlatunk? Próbáld ki, élj a lehetőséggel!

Megnézem

Ha HR-t vezetsz

Szeretnél inspirációt kapni, megismerni könnyen kivitelezhető HR megoldásokat? Vagy nehéz HR feladat előtt állsz és szeretnél segítséget kapni a legjobb megoldáshoz? Mindezt a  leghatékonyabb módon a saját igényeidre alakítva? Akkor ezt a képzést neked találtuk ki!

Megnézem

Anyagi ösztönzési rendszer az üzleti stratégia támogatására

Szeretnél céged számára egy jól működő bónuszrendszert létrehozni, amely kellően egyszerű, profi és jól átgondolt? Mi két nap alatt megtanítunk rá!

Megnézem

HR business partner leszek!

Szeretnél továbblépni? Úgy érzed, sokkal többet tudsz adni a cégednek, mint pusztán a végrehajtás vagy adminisztráció? Szeretnél gondolkodni és irányítója lenni az eseményeknek? Sajátíts el gyakorlati tudást és készségeket, hogy HR BP lehess!

Megnézem

Teljesítményértékelés a vállalati gyakorlatban (2 X 0,5 nap online)

Ha nincs, de kellene, akkor azért. Ha van, de fejlesztésre szorul, akkor meg azért. A teljesítményt érdemes mérni és értékelni, de szervezete válogatja, hogyan. Ismerd meg a lehetőségeket! A kis szervezet sem lehet akadály!

Megnézem

Munkatárstól megválni

Munkatárstól megválni, hogy a maximumot hozzuk ki ebből a nehéz szituációból? Tartsd kézben a felmondási folyamatot! Ismerd meg a fontosabb felmondási lépéseket és készülj fel rá a pszichológia eszköztárával. Ez nem (csak) munkajog, ez HR!

Megnézem

Villants a számokkal!

Egy kimutatás csak egy unalmas excel-tábla lehet?! Ismerj meg mutatókat és mindazokat a praktikákat, hogy hogyan teheted infografikával látványossá nemcsak ezt, hanem bármilyen információt! Inspiráció és szemlélet: ez több mint HR kontrolling.

Megnézem

HR és pszichológia

Egy jó HR-es felismeri a különböző személyiségtípusokat. Egy profi HR-es kezelni is tudja őket. Ha szeretnéd jobban érteni az emberi viselkedés mozgatórugóit, ha szeretnél még magabiztosabb és hitelesebb HR-essé válni, itt a helyed!

Megnézem

ismerj meg minket!

Még többet szeretnél megtudni rólunk?

Rólunk

Egy “iskola”, ahol HR szakemberek tanítanak HR szakembereket: kezdőket, rutinosakat, vezetőket. Aktuális és jövőbe mutató HR témák oktatása 1-2-3 napban, gyakorlatorientáltan, CSAK A LÉNYEGre koncentrálva. Minden képzésünkhöz on-line tananyag. Semmi mellébeszélés – színtiszta gyakorlat. Kiscsoportos képzés, skandináv környezet, tudás, érték, gondolatok. Ez a HR School.

Tovább

Kapcsolat

Elérsz bennünket hétköznap és hétvégén is telefonon és e-mailben. Központi irodánk Budapesten a Margit hídnál található, nyílt képzéseinket pedig ettől nem messze a Deák téren tartjuk.

Tovább

Kosárhoz adva

Kosár kiürítve

Kérlek jelentkezés előtt fejezd be a jelenlegi vásárlásod!