Dr. Resperger Viktória

16


év HR, pszichológiai és kommuni-kációs tapasz-talat

8


év gyakorló pszichológusi tapasztalat

4


intézmény oktatója

200


vezetői tréning

16 ÉV HR, PSZICHOLÓGIAI ÉS KOMMUNIKÁCIÓS SZAKMAI TAPASZTALAT

Viktória hitvallása az állandó tanulásban és önképzésben rejlik, ő az, aki hisz az élethosszig tartó tanulásban.  Mottója: mindig legyen „B” verziód az élet minden területén.

Viktória 2002-ben szerzett pszichológusi diplomát a Pécsi Tudományegyetemen, majd 2003-ban elvégezte a trénerképzőt Barlai Róbertnél. 2003-ban kezdte meg tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen, ahol 2006-ban munka- és szervezet szakpszichológusi diplomát kapott. 2007-től 2010-ig dolgozott PhD értekezésén, melynek témája a stresszel való megküzdési stratégiák nemi különbségeinek vizsgálata. Ezalatt elvégzett még egy trénerképző tanfolyamot a Budapesti Műszaki Egyetemen, ahol készségfejlesztő trénerré vált. Mivel a stresszkezelés a szakterülete, a doktori fokozat megszerzése után a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél elvégezte az autogén trénig csoportvezetői tanfolyamot.

Viktória pszichológusként hisz abban, hogy az elme irányít mindent, így addigi szakmai tapasztalatait kiegészítve elment egy alapfokú agykontroll tanfolyamra is, így a relaxáció és agykontroll elemeit vegyesen használja az egyéni konzultációk során.

8 ÉV GYAKORLÓ PSZICHOLÓGUSI TAPASZTALAT

Szakmai életútját tekintve az egyetem befejezését követően sajátos pályát választott: hivatásos katonaként a katonákat érintő pszichés problémákkal kezdett foglalkozni, mely főként a munkahelyi stressz tanulmányozását jelentette hierarchikus közegben. 2004-től került a Honvédkórház Alkalmasságvizsgáló Osztályára, ahol alkalmasságvizsgáló pszichológusként több, mint 3000 ember alkalmasságvizsgálatát és kiválasztását végezte el.

2009-től a pszichológia kommunikációs területével foglalkozott, a honvédelmi felsővezetés médiaszerepléseit elemezte.

4 INTÉZMÉNY OKTATÓJA

2011-től pályája új irányt vett. Mivel trénerként rengeteg tapasztalatot szerzett, területet váltott: a tanítás és a gyakorlat együtt jelent meg szakmai életében. Amíg a MOL egyik leányvállalatánál humán erőforrás szakértőként dolgozott, addig a Wekerle Sándor Üzleti főiskolán vezette az emberi erőforrások szakot.

Trénerként és munkapszichológusként dolgozott több banknak, a Fundamentának, a Zsigmond Király Egyetemnek, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek, a Nemzetgazdasági Minisztériumnak, ahol az álláskeresők kompetecia alapú kiválasztásának bevezetésén dolgozott. 2015-től a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Gazdaságtudományi Intézetének lett a vezetője, valamint az emberi erőforrások szak vezetője.

2016 januárjától a Honvédelmi Minisztérium sajtófőnökeként tevékenykedik. Jelenleg a közszférában dolgozó felsővezetőknek tart tréningeket Pszichológia a vezetésben, Stratégiai tervezés, vezetéspszichológia, valamit az együttműködés serkentése a munkahelyen című témákban.

200 VEZETŐI TRÉNING

Készségfejlesztő trénerként a vezetők kompetencia fejlesztése az egyik szakterüelete, elsősorban ebben a témában tartott több mint 200 tréninget felső- és középvezetőknek, többek között az alábbi vállalatoknál: Fundamenta, MKB Bank, Sberbank, MOL Csoport, Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

ismerj meg minket!

Még többet szeretnél megtudni rólunk?

Rólunk

Egy “iskola”, ahol HR szakemberek tanítanak HR szakembereket: kezdőket, rutinosakat, vezetőket. Aktuális és jövőbe mutató HR témák oktatása 1-2-3 napban, gyakorlatorientáltan, CSAK A LÉNYEGre koncentrálva. Minden képzésünkhöz on-line tananyag. Semmi mellébeszélés – színtiszta gyakorlat. Kiscsoportos képzés, skandináv környezet, tudás, érték, gondolatok. Ez a HR School.

Tovább

Kapcsolat

Elérsz bennünket hétköznap és hétvégén is telefonon és e-mailben. Központi irodánk Budapesten a Margit hídnál található, nyílt képzéseinket pedig ettől nem messze a Deák téren tartjuk.

Tovább

Kosárhoz adva

Kosár kiürítve

Kérlek jelentkezés előtt fejezd be a jelenlegi vásárlásod!