Kadala Miklós

18


év HR szakmai tapasztalat

12


év HR vezetői tapasztalat

12


kiemelt HR projekt

2


saját HR tanácsadó cég

18 ÉV HR SZAKMAI TAPASZTALAT

Miklós 2001-ben kezdte HR-es pályafutását az MKB Banknál, ahol előszőr HR kontrollerként létszám- és bérkeret tervek kidolgozásában, kimutatások, riportok, statisztikák készítésében, valamint a személyi költség adatbázis felépítésében vett részt. Később HR generalistaként folytatta pályakezdő fiatalok kiválasztásával és felvételével, integrációs (pályakezdők, új belépők) program kidolgozásával és bevezetésével. Részt vett a toborzási munkában is.

Az MKB oktatási vezetője volt három, majd a HR ügyvezető igazgatója nyolc évig.​

12 ÉV HR VEZETŐI TAPASZTALAT

Oktatási vezetőként 2005-től 2008-ig felelt az MKB Bank képzési stratégiájának kialakításáért és impementálásáért, az e-learning keretrendszer bevezetéséért, valamint a karriertámogató programok elindításáért (tehetség, szakértő, vezetői utánpótlás). Részt vett a képzési kompetencia tudásbázis kidolgozásában (munkaköri elvárt és meglévő tudásszint).

2008-tól 2016-ig a HR ügyvezető igazgatója volt. E munkakörében felelt a Bank HR stratégiájának kidolgozásáért és végrehajtásáért, a HR szervezet fejlesztéséért (a Business Partner modell kialakításáért). Irányítása alá tartozott az éves, 15-20 mrd forint összegű HR költségvetés tervezése, a HR kontrolling rendszer kialakítása, valamint költségcsökkentési intézkedések megtervezése és végrehajtása. Irányította a teljesítményértékelési, az ösztönzési, valamint a belső motivációs és karrier-rendszer kialakítását és működtetését.

12 KIEMELT HR PROJEKT

Első nagy HR projektjében a HR munkacsoport tagjaként vett részt. Az MKB-Konzumbank integrációs projekt (felvásárlás) 2001-2002 között zajlott. 2003-ban a McKinsey – MKB Fókusz (15%-os költségcsökkentést előirányzó) projektben vett részt. Később HR szakértőként segítette a Hay munkaköri besorolási rendszer bevezetését a banknál. A 2004-ben az MKB a Lakossági divízió elindítását kezdte meg, amelyben HR szakértőként dolgozott. 2005-2006 között, a HR munkacsoport vezetőjeként vett részt az MKB Külföldi banki akvízíciós projektjeiben Romániában és Bulgáriában. 2007, munkacsoport vezetője volt a McKinsey – MKB Minőség projektnek.

Ezt követően több a HR fejlesztésével összefüggő feladat és rendszerfelépítés irányítását látta el: a teljesítménykultúra, a vezetők fejlesztését célzó projektek mellett irányította a dolgozói elkötelezettség felmérés bevezetését is.

Az MKB tulajdonosváltásával összefüggő projektekben 2013-tól, a bajor tulajdonos távozásának bejelentésétől vett részt, majd az MNB szanálási projektjében képviselte a HR-t. Feladata a szervezet jelentős átalakítása és radikális költségcsökkentések végrehajtásának megtervezése volt.

2 SAJÁT HR TANÁCSADÓ CÉG

Miklós két céget is épített HR megoldások szállítására. A OneLearning Zrt. HR informatikai megoldásokat szállít nagy és közepes vállalatoknak (így különösen: e-learning platform, teljesítmény-értékelési rendszer, beosztás készítő program). A OneWorking Kft. pedig HR tanácsadással és HR rendszerek bevezetésének támogatásával, komplex projektek levezetésével foglalkozik.

A két cég HR megoldásait több mint 45.000 munkavállaló használja: országos nagybankok, gyógyszergyártó cégek, országos kiskereskedelmi láncok, gáz és áramszolgáltatók, erőművek, multinacionális és hazai vendéglátóipari láncok, elektronikai és mechanikai termékeket gyártó cégek, valamint távokatási cégek.

ismerj meg minket!

Még többet szeretnél megtudni rólunk?

Rólunk

Egy “iskola”, ahol HR szakemberek tanítanak HR szakembereket: kezdőket, rutinosakat, vezetőket. Aktuális és jövőbe mutató HR témák oktatása 1-2-3 napban, gyakorlatorientáltan, CSAK A LÉNYEGre koncentrálva. Minden képzésünkhöz on-line tananyag. Semmi mellébeszélés – színtiszta gyakorlat. Kiscsoportos képzés, skandináv környezet, tudás, érték, gondolatok. Ez a HR School.

Tovább

Kapcsolat

Elérsz bennünket hétköznap és hétvégén is telefonon és e-mailben. Központi irodánk Budapesten a Margit hídnál található, nyílt képzéseinket pedig ettől nem messze a Deák téren tartjuk.

Tovább

Kosárhoz adva

Kosár kiürítve

Kérlek jelentkezés előtt fejezd be a jelenlegi vásárlásod!