Szvetelszky Zsuzsa

10+


év vállalati tanácsadóként

10+


év egyetemi oktatóként

4


könyv szerzője

100+


előadás és publikáció

Szociálpszichológus, a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpont „Lendület” Research Center for Educational and Network Studies (RECENS) kutatócsoport tudományos munkatársa, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának oktatója, a LINK-Group hálózatkutató központ tagja. Kutatási területei a pletyka pszichológiája, az informális hálózatok, és a vállalati kommunikáció. Vállalati belső kommunikációs szakértő, pletykakutató, a Rejtett szervezetek című, a munkahelyi szóbeszéd működését, a szervezetek rejtett kommunikációs folyamatait vizsgáló könyv szerzője.

 

 

 

 

 

 

ismerj meg minket!

Még többet szeretnél megtudni rólunk?

Rólunk

Egy “iskola”, ahol HR szakemberek tanítanak HR szakembereket: kezdőket, rutinosakat, vezetőket. Aktuális és jövőbe mutató HR témák oktatása 1-2-3 napban, gyakorlatorientáltan, CSAK A LÉNYEGre koncentrálva. Minden képzésünkhöz on-line tananyag. Semmi mellébeszélés – színtiszta gyakorlat. Kiscsoportos képzés, skandináv környezet, tudás, érték, gondolatok. Ez a HR School.

Tovább

Kapcsolat

Elérsz bennünket hétköznap és hétvégén is telefonon és e-mailben. Központi irodánk Budapesten a Margit hídnál található, nyílt képzéseinket pedig ettől nem messze a Deák téren tartjuk.

Tovább

Kosárhoz adva

Kosár kiürítve

Kérlek jelentkezés előtt fejezd be a jelenlegi vásárlásod!