Túri Laura

11


év HR szakmai tapasztalat

6


év HR vezetői tapasztalat

2


nagyvállalati TÉR bevezetés

500


megszervezett vállalati képzés és tréning

11 ÉV HR SZAKMAI TAPASZTALAT

A Corvinus Egyetemen való diplomszerzést követően Laura a Vision Politics Budapestnél kezdte meg szakmai pályáját elemzőként, illetve a cég ügyvivőjeként. Mivel fontos volt számára, hogy nagyvállalati környezetben is kipróbálja magát, ezért 2007-ben átszerződött az MKB Bank HR területére, ahol a vállalati bankárok képzéseibe és az akkor induló tehetségprogram szervezésébe kapcsolódott be. A képzési divízió irányításával 2009-ben bízták meg, amit 5 éven keresztül vezetett sikeresen.

Ez idő alatt szakmai felelőse volt a teljes bank modulrendszerű képzéseinek, az e-learning rendszer fejlesztésének, a tehetséggondozási- és karrierprogramok működtetésének, a teljesítményértékelési rendszer koncepcionális kialakításának és bevezetésének, a dolgozók motivációs programjainak, illetve a vezetők kompetenciafejlesztésének. Az ez idő alatt szerzett HR tapasztalat olyan szakmai fejlődést biztosított számára, hogy 2014-ben felkérték egy másik szervezet HR területének vezetésére.

6 ÉV HR VEZETŐI TAPASZTALAT

Nagyon ritka, hogy egy HR terület igazi stratégiai partnere legyen a felsővezetésnek: az MKB Bank képzései területének irányítása során lehetőség nyílt a HR működés stratégiai szintjeinek megismerésére, a menedzsment működésébe való bepillantásra.  Ez az 5 év kemény emberi és szakmai „mélyvízben” szerzett tapasztalat vezetett el odáig, hogy Laura 2014-től egy másik szervezet, az Eximbank Zrt. és a MEHIB ZRt. HR igazgatói pozícióját betöltse.

Önálló felelősséggel tartozott a kettős szervezet teljes HR stratégiájának kialakításáért, az új szervezeti struktúrák és SZMSZ-ek kialakításáért, egy új teljesítményértékelési rendszer kialakításáért, a belföldi és külföldi képviseletek megnyitásának humán menedzsmentjéért, valamint az összes egyéb hagyományos HR funkció minőségi irányításáért (toborzás-kiválasztás, képzések, motivációs programok… egyéb).

2 NAGYVÁLLALATI TÉR-BEVEZETÉS

Mind a két bank, mind a biztosító esetén gyakorlatilag a nulláról kellett felépíteni vagy alapjaiban megreformálni az ott működő teljesítményértékelési rendszereket. Egy jól működő TÉR egyszerű és érthető, hogy minden érintett használni tudja, mégis komplex, mert a vállalati működéssel harmonizáló, igen szofisztikált mérési rendszer van a hátterében. A TÉR implementációk során Laura felelt a projektek teljes szakmai lebonyolításáért: a koncepciók megalkotásáért, az ún. „hard” és „soft” KPI rendszerek kialakításáért, a kompetenciamodellek és szótárak kidolgozásáért, több mint 270 vezető felkészítéséért, valamint a TÉR-t támogató IT rendszerek kiválasztásáért, teszteléséért, fejlesztéséért. 3 komplett TÉR rendszer bevezetését követően pedig az ezekre épülő premizálási rendszer kialakításáért.

500 MEGSZERVEZETT VÁLLALATI KÉPZÉS ÉS TRÉNING

A tréningpiac 2010-es évekbeli csúcsra érésével a vállalati képzési lehetőségek kiszélesedtek, a 2200 fős céges állomány fejlesztésére irányuló igények rendkívüli módon specializálódtak. Az egyes munkakörök eltérő skill-eken alapuló erősségeket követelnek meg, így minden szervezetben külön képzési program került kialakításra az üzleti /értékesítéssel foglalkozó/ és az ún. támogató területek dolgozói számára. Ennek a kihívásnak köszönhetően 10 év alatt több mint 500 vállalati tréning valósult meg Laura szakmai irányítása alatt, ebből 170 vezetői,  és 220 értékesítési, és több mint 40 ún működés optimalizálási worskhop került megvalósításra.

ismerj meg minket!

Még többet szeretnél megtudni rólunk?

Rólunk

Egy “iskola”, ahol HR szakemberek tanítanak HR szakembereket: kezdőket, rutinosakat, vezetőket. Aktuális és jövőbe mutató HR témák oktatása 1-2-3 napban, gyakorlatorientáltan, CSAK A LÉNYEGre koncentrálva. Minden képzésünkhöz on-line tananyag. Semmi mellébeszélés – színtiszta gyakorlat. Kiscsoportos képzés, skandináv környezet, tudás, érték, gondolatok. Ez a HR School.

Tovább

Kapcsolat

Elérsz bennünket hétköznap és hétvégén is telefonon és e-mailben. Központi irodánk Budapesten a Margit hídnál található, nyílt képzéseinket pedig ettől nem messze a Deák téren tartjuk.

Tovább

Kosárhoz adva

Kosár kiürítve

Kérlek jelentkezés előtt fejezd be a jelenlegi vásárlásod!