Mi a hr school?

Létrehoztunk egy iskolát, ahol HR szakemberek tanítanak HR szakembereket: kezdőket, rutinosakat, vezetőket. Egy iskolát, ahol HR szakemberek adják át 18 év gyakorló vezetőként szerzett tudásukat tematikusan, gyakorlatorientáltan, CSAK A LÉNYEGre koncentrálva. Semmi mellébeszélés – színtiszta gyakorlat.

Hiszünk abban, hogy amit multinacionális cégeknél sokéves kitartó munkával kidolgoztunk, bevezettünk, „leteszteltünk”, továbbfejlesztettünk, alkalmaztunk 1-szer, 5-ször, 15-ször SIKERREL, az máshol is jól működhet. Legyen szó egy együttműködésre VALÓBAN képes, profi HR csapat kialakításáról vagy alapvető, mégis komplex HR rendszerek kialakításáról, esetleg tipikus és kényes munkajogi helyzetek profi kezeléséről vagy életszerű HR modellek működtetéséről, netán professzionális HR riportolásról, cégen belüli HR kommunikációról vagy a HR alapvető pszichológiájáról…

…. és még sorolhatnánk, mit adhat egy IGAZÁN JÓ HR-es a szervezetnek, az EMBEREKnek.

Hiszünk abban, hogy az IDŐ - amely alatt a tapasztalatot megszereztük – Neked MEGTAKARÍTÁS, a TUDÁS – melyet a képzésen átadunk - Neked ÉRTÉK. Oyan érték, amit AZONNAL zsebre tehetsz, hazavihetsz, beültethetsz a mindennapi feladataidba. Előveheted online tananyagainkat, példatárral összeállított segédleteinket, konkrét modelljeinket, sablonjainkat, útmutatóinkat – és persze a GONDOLATOKat, amelyek gyökeret eresztettek a fejedben az oktatásokon.

Csinálunk egy iskolát, ahol szeretnénk rövid idő alatt minél többet adni. Ahol nem kell feszengened, ha kérdésed van vagy még nincs elég tapasztalatod. Ahol elég 1 napra kiszakadnod a munkából, nem kell szemesztereket végigülnöd. Ahol akkor is hallhatsz újat és ösztönzőt, ha már régóta a pályán vagy. Ahol a valódi igények és a legjobb HR gyakorlatok formálják a „tananyagot”.

a hely

Tökéletesen skandináv!

Skandináv természetesség és magas minőség, környezetbarát kialakítás. Miért ne éreznéd jól magad oktatás közben is?

Otthon

Olyan helyet kerestünk, amely nem feszélyez, mint a hagyományos oktatási vagy konferencia helyszínek. Olyan helyet, ahol még szürke téli napokon is jó tanulni. Így esett a választásunk a Váci úti intelligens vezérlésű Kinnarps House-ra, amely modern, skandináv irodai környezetben, remek bútorokkal vár.

Design

Itt tudatosan alkalmazták a színeket, kényelmes, saját tervezésű székeikkel rendezték be az oktatótermeket, hogy emberközpontú, inspiráló környezetet teremtsenek mindenki számára. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ennek köszönhetően az itt tanulók vagy konferencián részt vevők a nap végére sem fáradnak el.

Parkolás

A központi elhelyezkedésű épület gépjárművel, kerékpárral és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. A Kinnarps House mélygarázsa lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos parkolást is.

Oktatóink


Kadala Miklós

18


év HR szakmai tapasztalat

12


év HR vezetői tapasztalat

12


kiemelt HR projekt

2


saját HR tanácsadó cég


Túri Laura

11


év HR szakmai tapasztalat

6


év HR vezetői tapasztalat

2


nagyvállalati TÉR bevezetés

500


megszervezett vállalati képzés és tréning


Marinov Péter

12


év szakmai tapasztalat

14


év HR és általános vezetői tapasztalat

19


bevezetett HR megoldás

2


HR szakmai díj


Dr. Resperger Viktória

16


év HR, pszichológiai és kommuni-kációs tapasz-talat

8


év gyakorló pszichológusi tapasztalat

4


intézmény oktatója

200


vezetői tréning

Kosárhoz adva

Kosár kiürítve

Kérlek jelentkezés előtt fejezd be a jelenlegi vásárlásod!