kihelyezett képzések az irodátokban

Vállalati HR képzések

Vállalati képzések

Képzéseinket szívesen megtartjuk – oktatói kapacitásunk függvényében – a cégednél vagy általad megjelölt kihelyezett helyszínen is, ha ez kényelmesebb számotokra.

A cégnél megtartott képzések előnye lehet, hogy

  • egyszerre képezzük a teljes HR csapatot vagy egy kisebb szeletét, így mindenki megkapja ugyanazt a fejlesztést,
  • homogén csapatokban könnyebben, gyorsabban haladunk a témák feldolgozásával,
  • a cég életét érintő, saját HR ügyeket, problémákat is tudunk érinteni, átbeszélni az adott oktatási téma és gyakorlati feladatok mentén,
  • rugalmasabb időpont választékot tudunk kínálni (nyílt képzéseinken felül),
  • csapatépítő program is egyben a HR számára,
  • adott esetben pénzt és időt spórolhattok meg az utazással, illetve a saját helyszín biztosításával.

Minden képzésünket az adott téma-résztéma specialistája szerint összeállított oktatói team tartja, így természetesen minden esetben egyeztetnünk szükséges, hogy hová-mikor-milyen messzire tud az adott oktatói gárda leutazni, de a célunk, hogy minél több helyen személyesen is megjelenjünk, ha a tanulás, fejlődés iránt elkötelezettek vagyok, és szeretnétek töményen, gyakorlatorientáltan, színtiszta HR témák mentén képezni magatokat, és már másnaptól beépíteni, használni saját cégetek életében.

Hívj fel bennünket (+36-30-228-0965), vagy írj egy rövid e-mailt a hello@hrschool.hu-ra, ahol 48  órán belül megválaszoljuk igényedet, vagy visszahívunk, hogy a részletekről egyeztessünk!

-->

KONZULTÁLNÁL EGYET A KIHELYEZETT KÉPZÉSEINKRŐL?

Szívesen látunk egy indító konzultációra V. kerületi irodánkban, legyél akár cégvezető vagy a cég HR vezetője, vagy épp HR munkatársa. Megbeszéljük, miben tudunk segíteni Nektek, melyek a főbb megoldási irányok a HR és szervezeti működési problémáitokra, és hogy hogyan tudtok akár önállóan, akár velünk közösen tovább lépni.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kosárhoz adva

Kosár kiürítve

Kérlek jelentkezés előtt fejezd be a jelenlegi vásárlásod!